Tervetuloa C-YBERille!

Nämä käyttö- ja sopimusehdot koskevat osoitetta:

https://www.c-yber.fi

Käyttämällä C-YBER-sivustoa (tästedes “sivustomme” tai “C-YBER-sivusto”), hyväksyt nämä käyttö- ja sopimusehdot (“ehdot”) ja tietosuojakäytäntömme. Jos et hyväksy kaikkia näitä ehtoja, et saa käyttää sivustoamme ja palveluitamme. Näissä ehdoissa “me”, “meitä”, “meidän”, jne. sekä “C-YBER” viittaavat C-YBERiin, ja “sinä”, “sinun” jne. viittaa sinuun, sivustomme ja palveluidemme käyttäjään.

LUETHAN NÄMÄ KÄYTTÖ- JA SOPIMUSEHDOT HUOLELLISESTI ENNEN KUIN KÄYTÄT TAI HANKIT MITÄÄN MATERIAALEJA, TIETOJA TAI PALVELUITA.

EHTOJEN HYVÄKSYNTÄ

Tämä sopimus määrittää laillisesti sitovat ehdot C-YBERIN käytölle. Käyttämällä C-YBERia suostut sitoutumaan tähän sopimukseen. Jos et hyväksy tämän sopimuksen ehtoja, on sinun poistuttava C-YBERin sivustolta välittömästi. Saatamme muokata tätä sopimusta ajoittain, ja nämä muutokset astuvat voimaan, kun ne julkaistaan C-YBERissa. Hyväksyt tähän sopimukseen tehdyt mahdolliset muutokset käyttäessäsi C-YBERia tällaisten muutosten julkaisemisen jälkeen. Siksi on tärkeää, että tarkastat tämän sopimuksen säännöllisesti.

Vakuutat ja takaat, että kaikki antamasi tiedot rekisteröitymisen yhteydessä ovat paikkansapitäviä ja totuudenmukaisia, ja että käyttämällä alustaa et riko mitään sovellettavia lakeja tai säädöksiä. C-YBERvoi oman harkintansa mukaisesti kieltäytyä tarjoamasta alustan palveluita mille tahansa toimijalle sekä muuttaa kelpoisuuskriteereitä milloin tahansa. Tämä ehto ei päde tapauksissa, joissa lainsäädäntö estää sen, ja tällaisilla lainkäyttöalueilla oikeus käyttää palveluita ja alustaa kumotaan.

KELPOISUUS

Voit käyttää sivustoa ja palveluita vain, jos voit solmia C-YBERin kanssa sitovan sopimuksen, ja vain näiden ehtojen sekä kaikkien sovellettavien paikallisten, alueellista, kansallisten ja kansainvälisten lakien, sääntöjen ja säädösten mukaisesti.

Tämän sivuston ja sen palveluiden käyttö on kiellettyä alle 13-vuotiailta, ja vanhempia lapsia on syytä valvoa ja opastaa sivustomme ja palveluidemme käytössä sopivalla tavalla. On vanhempien ja huoltajien vastuulla määrittää, ovatko sisältö ja/tai palvelut soveltuvia heidän lapselleen.

Käyttämällä palveluita vakuutat ja takaat, että sinulla on täydet oikeudet ja valtuudet sitoutua tähän sopimukseen ja täysimääräisesti suorittaa kaikki tässä määritellyt velvollisuutesi. Lisäksi vakuutat ja takaat, että et ole millään tapaa lakisääteisesti kyvytön solmimaan tätä sopimusta, eikä sinulla ole minkäänlaisia sopimuksellisia rajoitteita, jotka estäisivät sinua solmimasta tätä sopimusta.

C-YBER

C-YBER on virolainen yritys, joka tarjoaa tämän sivuston kautta kyberturvallisuuspalveluita sekä kyberturvallisuuden konsulttipalveluita.

Katso palvelumme täältä https://c-yber.fi/palvelut/

Lisätietoja palveluistamme ja paketeista saat ottamalla meihin yhteyttä yhteydenottolomakeemme kautta. Tukitiimimme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi ja huolenaiheisiisi.

HINNAT

C-YBERpidättää oikeuden määrittää pakettien hinnat. C-YBER pyrkii kohtuullisissa määrin pitämään sivustolla esitetyt hintatiedot ajan tasalla. Suosittelemme, että tarkistat sivuston ajoittain senhetkisten hintatietojen osalta. C-YBER saattaa muuttaa minkä tahansa paketin kuluja, mukaan lukien lisäkuluja tai maksuja. C-YBER saattaa oman harkintansa mukaan tarjota kampanjatarjouksia eri ominaisuuksilla ja eri hinnoilla mille tahansa C-YBERin asiakkaalle.

MAKSUT

Kaikki C-YBERille suoritettavat maksut käsitellään turvallisesti. Paketit maksetaan PayPalin, Braintreen, Google Payn tai Stripen välityksellä (C-YBERissa käytettävissä olevat maksualustat). Pakettien maksu voidaan suorittaa tilisiirrolla (Viron paikallispankki SEB).

Maksu veloitetaan luottokortilta, debit-kortilta tai PayPal-tililtä välittömästi, kun tilaat ostamasi paketin. Maksutapahtuman käsittelyn yhteydessä lähetämme sinulle sähköisen kuitin maksutapahtumasta antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit peruuttaa paketin milloin tahansa, mutta huomioithan, että kun maksu on lähetetty ja paketti on aktiivinen, emme voi palauttaa maksua.

LISENSSI ALUSTAN KÄYTTÖÖN

C-YBER antaa sinulle henkilökohtaisen ja maailmanlaajuisen rojaltivapaan ja yksinoikeudettoman lisenssin, jolla voit käyttää C-YBERin sinulle tarjoamia ohjelmistoja osana palveluita. Tätä lisenssiä ei voi siirtää toiselle. Tämän lisenssin ainoana tarkoituksena on antaa sinulle mahdollisuus käyttää ja nauttia C-YBERin tarjoamien palveluiden eduista näiden ehtojen sallimalla tavalla. Et saa kopioida, muokata, jakaa, myydä tai vuokrata mitään osaa palveluistamme tai niihin kuuluvista ohjelmistoista, etkä saa takaisinmallintaa tai pyrkiä purkamaan kyseisten ohjelmistojen lähdekoodia, paitsi jos lainsäädäntö estää nämä rajoitukset tai sinulla on meidän kirjallinen suostumuksemme. Käyttäjä sitoutuu olemaan käyttämättä alustaa ja palveluita huolimattomasti, vilpillisiin tarkoituksiin tai laittomasti. Lisäksi käyttäjä sitoutuu myös olemaan ottamatta osaa toimintaan, joka voisi vahingoittaa C-YBERin sivuston tai kolmansien osapuolien imagoa, etuja tai oikeuksia.

KOLMANNEN OSAPUOLEN MATERIAALIT

“Kolmannen osapuolen materiaalit” tarkoittaa mitä tahansa sisältöä, kuvia, videoita, tekstejä tai muuta materiaalia, jonka omistaa kolmas osapuoli, kuten vakiokuvia, -videoita ja -tekstejä. Näitä kolmannen osapuolen materiaaleja koskevat sovellettavat kolmannen osapuolen ehdot ja lisenssit, ja niitä saa käyttää vain kyseisten ehtojen ja lisenssien sallimalla tavalla.

BLOGGAAJAN TEKIJÄNOIKEUDET

Mikäli muutoin ei ole ilmoitettu, kuten yllä, kaikki C-YBERin sivustolla oleva sisältö on omistajansa yksinoikeudellista sisältöä. Ethän kopioi mitään sisältöä ja esitä sitä omanasi, sillä tämä rikkoo tekijänoikeuksia.

YLEISET TEKIJÄNOIKEUDET

Kaikki tälle sivustolle lisätty sisältö, kuten tekstit, grafiikat, logot, painikkeet, kuvat, videot, äänileikkeet, tietokoosteet ja ohjelmistot, ovat C-YBERin, sen kauppiaiden tai sen sisällöntoimittajien omaisuutta ja kansainvälisten tekijänoikeuslakien suojaamia. Kaiken tämän sivuston sisällön koonti on C-YBERin yksinoikeudellista omaisuutta ja kansainvälisten tekijänoikeuslakien suojaamaa. Kaikki tällä sivustolla käytetyt ohjelmistot ovat C-YBERin tai sen ohjelmistotoimittajien omaisuutta ja kansainvälisten tekijänoikeuslakien suojaamia.

Sinulla ei ole lupaa kopioida, lähettää, jakaa, esittää, julkaista uudelleen, julkaista tai ladata sivustoltamme mitään ilman etukäteen saatua kirjallista lupaa meiltä, paitsi jos sivustollamme on toisin ilmoitettu. Voit tulostaa kopion sivustomme sisällöstä vain ja ainoastaan omaa henkilökohtaista käyttöäsi varten. Näin tekemällä sitoudut myös siihen, että et suoraan tai epäsuorasti muuta tai poista mitään tekijänoikeuksia, kauppanimiä, palvelumerkkejä, tuotemerkkejä tai muita yksityisomistuksellisia asioita, jotka näkyvät missä tahansa sisällössämme. Kaikki näiden käyttö- ja sopimusehtojen ulkopuolinen sisällön muuttaminen tai käyttö rikkoo immateriaalioikeuksia. Käymällä sivustollamme et omaa minkäänlaisia oikeuksia tai omistusoikeuksia sisältöömme tai muita immateriaalioikeuksia.

TEKIJÄNOIKEUKSIA KOSKEVAT VALITUKSET

C-YBERkunnioittaa muiden immateriaalioikeuksia ja odottaa käyttäjien toimivan samoin. Jos olet siinä hyvässä uskossa, että jokin C-YBERin sivustolla tai sen yhteydessä esitetty materiaali rikkoo tekijänoikeuttasi tai muita immateriaalioikeuksia, lähetäthän seuraavat tiedot:

 1. Selvennys immateriaalioikeudesta, jota on väitetysti rikottu. Mukaan on liitettävä kaikki asianmukaiset rekisteröintitunnukset tai lausunto teoksen omistajuudesta.
 2. Lausunto, jossa selvennetään oikeuksia rikkovan materiaalin sijainti niin tarkasti, että C-YBER kykenee löytämään sen C-YBERin sivustolta. Huomaathan, että ylätason URL-osoitteen toimittaminen ei riitä.
 3. Nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.
 4. Lausunto sinulta, jossa kerrot, että sinä olet siinä hyvässä uskossa, että väitetysti oikeuksia rikkovan materiaalin käytölle ei ole lupaa oikeuksien omistajalta tai sen välittäjiltä, eikä lakisääteistä lupaa.
 5. Lausunto sinulta, joka on tehty perättömän lausuman rangaistuksen uhalla, että ilmoituksesi tiedot ovat paikkansapitäviä, ja että sinä olet tekijänoikeuden omistaja tai sinut on valtuutettu toimimaan tekijänoikeuden omistajan puolesta.
 6. Sähköisen tai fyysisen allekirjoituksen tekijänoikeuden omistajalta tai henkilöltä, joka on valtuutettu toimimaan tekijänoikeuden omistajan puolesta.

PALVELUIDEN JÄLLEENMYYNTI

Käyttäjät eivät saa jälleenmyydä palveluita millekään toiselle osapuolelle ilman etukäteen saatua kirjallista lupaa C-YBERilta. C-YBER voi myöntää tai pidättää tämän luvan oman harkintansa mukaisesti.

TIETOJEN PAIKKANSAPITÄVYYS JA AJANTASAISUUS

Emme takaa, että sivustolla käytettävissä olevat tiedot ovat paikkansapitäviä, kattavia tai päivitettyjä. Tämän sivuston sisältö on luonteeltaan yleistä tietoa, eikä sitä voi pitää ammattilaisen neuvoina. Konsultoithan luotettavampia ja tarkempia lähteitä. Kaikki tällä sivustolla tarjotun materiaalin käyttö tapahtuu omalla vastuullasi.

KIELLETTY TOIMINTA

Sivustolla käytettävissä olevat sisällöt ja tiedot (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, data, tiedot, tekstit, musiikki, äänet, valokuvat, grafiikat, videot, kartat, kuvakkeet tai muu materiaali) sekä näiden sisältöjen ja tietojen tarjoamiseen käytetty infrastruktuuri on C-YBERin omaisuutta tai kolmansien osapuolten C-YBERille lisensoimaa. Kaikkea muuta paitsi omaa sisältöäsi koskien sitoudut olemaan muokkaamatta, kopioimatta, jakamatta, lähettämättä, esittelemättä, suorittamatta, toisintamatta, julkaisematta, lisensoimatta, luomatta johdannaisteoksia, siirtämättä, myymättä tai jälleenmyymättä mitään tietoja, ohjelmistoja tai palveluita, joita olet saanut sivustolta tai sivuston kautta. Lisäksi sitoudut:

 1. olemaan käyttämättä palveluita tai sisältöä mihinkään kaupalliseen tarkoitukseen, joka ei sisälly niihin kaupallisiin tarkoituksiin, jotka on selkeästi tässä sopimuksessa tai C-YBERin antamissa asiaanliittyvissä ohjeissa sallittu;
 2. olemaan käyttämättä, valvomatta, toisintamatta, jakamatta, lähettämättä, esittämättä, myymättä, lisensoimatta, kopioimatta tai muulla tapaa hyväksikäyttämättä mitään palveluiden sisältöä, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, robottien, hakuohjelmien, tiedon haravointiohjelmien tai muiden automatisoitujen menetelmien tai minkään manuaalisen prosessin käyttö mitä tahansa tarkoitusta varten, joka ei ole tämän sopimuksen mukaista, tai johon sinulla ei ole meiltä selkeää kirjallista lupaa;
 3. olemaan rikkomatta robottien rajausstandardeja palveluissa sekä ohittamatta/kiertämättä muita toimenpiteitä, jotka ovat käytössä palveluiden käytön rajoittamiseksi tai ehkäisemiseksi;
 4. olemaan tekemättä mitään, mikä meidän harkintamme mukaan rasittaa tai saattaa rasittaa infrastruktuuriamme kohtuuttomasti tai epäsuhtaisesti;
 5. olemaan täsmälinkittämättä mitään osaa palveluista mihinkään tarkoitukseen ilman selkeää kirjallista lupaa meiltä;
 6. olemaan “kehystämättä”, “heijastamatta” tai muutoin sisällyttämättä mitään osaa palveluista millekään toiselle sivustolle tai mihinkään toiseen palveluun ilman meiltä etukäteen saatua kirjallista lupaa;
 7. olemaan yrittämättä muokata, kääntää, mukauttaa, muuttaa, analysoida, purkaa tai takaisinmallintaa mitään C-YBERin palveluiden yhteydessä käyttämiä ohjelmistoja;
 8. olemaan kiertämättä, vaurioittamatta tai muulla tapaa puuttumatta palveluiden turvallisuuteen liittyviin toimintoihin tai toimintoihin, jotka estävät tai rajoittavat sisällön käyttöä tai kopiointia; tai
 9. olemaan lataamatta mitään sisältöä, paitsi jos C-YBER on selkeästi asettanut sen ladattavaksi.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

C-YBERtarjoaa palveluitaan kohtuullisen osaamisen ja huolellisuuden huomioiden, mutta ei anna minkään laisia takuita, vakuutuksia tai esityksiä kenenkään toisen henkilön palveluita koskien.

Internetin luonteen vuoksi C-YBER ylläpitää ja tarjoaa sivustoaan “siinä kunnossa kuin se on” ja “siinä määrin kuin se on saatavilla”, eikä anna minkäänlaisia lupauksia siitä, että sivuston käyttö onnistuu keskeytyksettä tai täysin virheettömästi. Emme ole vastuullisia sinulle siitä, jos emme pysty tarjoamaan Internet-palveluita jostakin sellaisesta syystä johtuen, johon emme voi vaikuttaa.

Sivustomme saattaa ajoittain sisältää linkkejä toisille sivustoille, joita me emme valvo tai ylläpidä. Nämä linkit tarjotaan vain sinun avuksesi, emmekä ole vastuussa kyseisten sivustojen sisällöstä.

Lukuun ottamatta yllä mainittuja ehtoja, emme voi antaa minkäänlaisia muita takuita, edellytyksiä tai muita ehtoja, joko suoria tai epäsuoria, lakisääteisiä tai muita, ja kaikki tällaiset ehdot on täten suljettu pois siinä määrin, kuin lainsäädäntö sen enimmillään sallii.

Sinä olet vastuussa, jos rikot näitä ehtoja jollakin tavalla, ja jos käytät sivustoa rikkoen näitä ehtoja, on sinun vastuullasi korvata C-YBERille sen vuoksi aiheutuneet mahdolliset tappiot tai vahingot.

C-YBERei ole missään määrin vastuussa tämän sopimuksen velvollisuuksien noudattamatta jättämisestä, mikäli tämä johtuu ennakoimattomista olosuhteista, joihin se ei ole kohtuudella voinut vaikuttaa, mukaan lukien rajoituksetta internetin katkokset, tietoliikennekatkokset, tulipalot, tulvat, sodat sekä luonnonilmiöt.

Nämä ehdot eivät vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi, jotka sinulla kuluttajana on.

Edellä mainitun mukaisesti ja lainsäädännön sallimissa määrin C-YBER kiistää kaiken vastuun minkäänlaisista mahdollisista tappioista tai vaurioista, jotka millään tapaa johtuvat rajoituksetta mistään suorasta, epäsuorasta tai jostakin johtuvasta tappiosta riippumatta siitä, onko se syntynyt jonkin sellaisen ongelman seurauksena, josta olet ilmoittanut C-YBERille, eikä C-YBER ole millään tapaa vastuullinen maksamaan mitään rahasummaa korvauksena, mukaan lukien rajoituksetta kaikki korvausvelvollisuudet, jotka liittyvät:

 • mahdollisiin virheellisiin tai epätarkkoihin tietoihin C-YBERissa;
 • C-YBERin päivittämiseen liittyviin häiriöihin tai viiveisiin;
 • minkään kolmannen osapuolen immateriaalioikeuksien rikkomukseen kenenkään toimesta johtuen sivuston tai minkä tahansa sivuston kautta ostetun tuotteen tai palvelun käytöstä;
 • mahdollisiin tappioihin tai vaurioihin, jotka johtuvat sivuston käytöstä tai siitä, että et ole voinut käyttää sivustoa, tai lähetystesi tai tietojesi luvattomasta käytöstä tai muokkauksesta olosuhteissa, joihin me emme voi vaikuttaa;
 • menetettyihin tuottoihin, hukkaan menneisiin kuluihin, tietojen turmeltumiseen tai tuhoutumiseen tai muihin tappioihin, jotka eivät suoraan ole tulosta jostakin, mitä olemme tehneet väärin;
 • minkäänlaisiin vaurioihin tai tappioihin, jotka johtuvat viruksista tai muista haittaohjelmista, jotka voivat tartuttaa käyttäjän tietokonelaitteet, ohjelmistot, tiedot sekä muun omaisuuden, jotka ovat aiheutuneet siitä, että henkilö on käyttänyt sivuston sisältöä, tai jotka ovat aiheutuneet C-YBERilta saaduista lähetyksistä sähköpostilla tai liitetiedostoina.
 • kaikkiin esityksiin, takuisiin, edellytyksiin ja muihin ehtoihin, jotka olisivat voimassa ilman tätä lausuntoa.

C-YBERJA KOLMANNET OSAPUOLET

C-YBERsisällyttää kolmannen osapuolen lisenssinantajien sisältöä C-YBERiin, jota suojaavat tekijänoikeudet, tuotemerkit, patentit, kauppasalaisuudet ja muut lait. C-YBER omistaa ja säilyttää kaikki oikeudet, omistusoikeudet ja etunäkökohdat kyseiseen sisältöön. C-YBER myöntää täten sinulle rajatun, peruutettavissa olevan lisenssin, jota ei voi antaa eteenpäin, suoratoistaa ja/tai tarkastella sisältöä ja mahdollista kolmannen osapuolen sisältöä, joka sijaitsee tai on käytettävissä C-YBERin tai palvelun kautta (pois lukien niiden ohjelmistokoodit yllä määritetyn mukaisesti), yksinomaan henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön C-YBERin tarkastelun ja palvelun käytön yhteydessä.

Kaikki kaupankäynti C-YBERiin sisällytettyjen kolmansien osapuolten kanssa, joka sisältää tuotteiden ja palveluiden toimituksen ja maksun, tai muut mahdolliset ehdot, edellytykset, takuut tai esitykset, jotka liittyvät kyseisiin kolmansiin osapuoliin, ovat yksinomaan sinun ja kyseisen kolmannen osapuolen välisiä. C-YBERei ole vastuussa eikä korvausvelvollinen mihinkään näihin kauppoihin tai tarjouksiin liittyen. Mahdollinen viittaus mihinkään kolmanteen osapuoleen tai minkään kolmannen osapuolen tuotteisiin tai palveluihin C-YBERissa ei tarkoita, että C-YBER tai kukaan sen työntekijöistä, virkailijoista, riippumattomista alihankkijoista, toimijoista tai muista edustajista millään tapaa kannattaisi tai suosittelisi kyseistä kolmatta osapuolta tai kyseisen kolmannen osapuolen tuotetta tai palveluita. Kaikki mahdolliset viittaukset mahdollisiin kolmansiin osapuoliin C-YBERissa on tehty ainoastaan tarkoituksena tarjota sinulle tietoa. C-YBERsuosittelee tutkimaan itse asiaa ja toimimaan asianmukaisen huolellisesti kyseisten kolmansien osapuolten ja niiden tuotteiden ja palveluiden suhteen. C-YBERkuitenkin pyrkii varmistamaan, että C-YBERin tarjoamat tiedot ovat ajantasaisia ja paikkansapitäviä.

EI-KAUPALLINEN KÄYTTÖ

Palveluita ja sivustoa ei saa käyttää minkään kaupallisen tarkoituksen yhteydessä, paitsi jos C-YBER on erikseen antanut asialle hyväksyntänsä. Luvaton kehystäminen tai linkittäminen mihin tahansa C-YBERin sivuston osaan on kiellettyä. Kaupalliset mainokset, yhteistyökumppanilinkit ja muunlainen luvaton sisältö voi johtaa käyttäjän etujen irtisanomiseen.

TURVALLISUUTEEN LIITTYVÄT KOMPONENTIT

Ymmärrät, että C-YBER ja C-YBERiin sisältyvät ohjelmistot saattavat sisältää turvallisuuteen liittyviä komponentteja, jotka mahdollistavat digitaalisten materiaalien suojaamisen, ja että näiden materiaalien käyttöä koskevat C-YBERin ja/tai C-YBERin alustalle sisältöä tuottavien sisältötuottajien asettamat käyttösäännöt. Et saa yrittää ohittaa, vaurioittaa, kiertää tai muulla tapaa sekaantua mihinkään tällaiseen turvallisuuteen liittyvään komponenttiin ja C-YBERissa käytössä oleviin käyttösääntöihin.

SÄHKÖINEN VIESTINTÄ

C-YBER ei millään tapaa ole vastuussa epäonnistuneista, osittaisista tai vääristyneistä tietokoneiden välisistä siirroista, eikä mistään tietokoneiden, puhelinten, kaapelien, verkostojen, sähköisten laitteiden tai internet-laitteiden tai ohjelmistojen toimintahäiriöistä, toimintavirheistä, yhteyksistä, saatavuudesta, minkään palveluntarjoajan toimista tai laiminlyönneistä, internetin käytettävyydestä tai saatavuudesta tai liikenneruuhkista sekä luvattomista ihmisten toimista, mukaan lukien mahdolliset erehdykset tai virheet.

SUOJAAMINEN

Sitoudut puolustamaan ja suojaamaan C-YBERia miltä tahansa syytteiltä, syyteoikeuksilta, vaateilta, perimisiltä, tappioilta, vaurioilta, sakoilta, rangaistuksilta tai minkäänlaisilta muilta kuluilta tai kustannuksilta, mukaan lukien rajoittumatta kohtuulliset oikeudelliset kulut ja kirjanpitokulut, jotka syntyvät kolmannen osapuolen toimesta johtuen:

 • siitä, että sinä olet rikkonut tätä sopimusta tai tässä sopimuksessa viitattuja asiakirjoja.
 • siitä, että sinä olet rikkonut lakia tai kolmannen osapuolen oikeuksia.
 • siitä, että sinä olet käyttänyt C-YBERin sivustoa ja palveluita.

MUUTOKSET JA IRTISANOMINEN

Saatamme muuttaa sivustoa ja näitä ehtoja milloin tahansa oman harkintamme mukaan ilman, että ilmoitamme sinulle asiasta. On sinun vastuullasi pysyä perillä näistä ehdoista. Jatkamalla sivuston käyttöä ilmaiset hyväksyväsi näihin ehtoihin tehdyt mahdolliset muutokset, ja mahdolliset muutokset korvaavat kaikki näiden ehtojen aiemmat versiot. Mikäli ehdoissa ei muuta määritetä, kaikki näihin ehtoihin tehtävät muutokset koskevat kaikkia niitä käyttäjiä, joita nämä ehdot koskevat. Lisäksi voimme irtisanoa tämän kanssasi tehdyn sopimuksen näiden ehtojen mukaisesti milloin tahansa ilmoittamalla asiasta sinulle kirjallisesti (mukaan lukien sähköpostilla) ja ilman minkäänlaista varoitusta.

HENKILÖKOHTAISET TIEDOT

Kaikkia henkilötietoja, jotka julkaiset tai muulla tavoin lähetät palveluiden ja alustan käytön yhteydessä, käytetään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Tutustuthan tietosuojakäytäntöömme. Tietosuojakäytäntömme on muotoiltu EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR, General Data Protection Regulation) mukaisesti.

OIKEUDEN LUOVUTUS

Et voi siirtää tai luovuttaa tätä sopimusta sekä sen nojalla myönnettyjä oikeuksia tai lisenssejä, mutta C-YBER voi rajoituksetta luovuttaa ne eteenpäin.

INTEGRAATIOEHTO

Tämä sopimus yhdessä tietosuojakäytännön ja muiden C-YBERin julkaisemien oikeudellisten ilmoituksien kanssa muodostavat kokonaisuudessaan sinun ja C-YBERin välisen sopimuksen, joka koskee ja kattaa alustan ja sivuston käytön toimestasi.

KIISTAT

Hyväksyt, että mahdolliset kiistat, vaatimukset tai riidat, jotka liittyvät näihin ehtoihin tai niiden rikkomiseen, irtisanomiseen, valvomiseen, tulkintaan tai sitovuuteen tai C-YBERin sivuston käyttöön ratkaistaan sitovalla sovintomenettelyllä sinun ja C-YBERin välillä, paitsi että kummallakin osapuolella on oikeus viedä yksittäinen syyte vähäisten tapausten oikeudenkäyntiin sekä oikeus hakea kieltokannetta tai muuta kohtuullista korvausta asianmukaisen lainkäyttöalueen tuomioistuimesta ehkäistäkseen osapuolen tekijänoikeuksien, tuotemerkkien, kauppasalaisuuksien, patenttien tai muiden immateriaalioikeuksien tosiasiallisen tai uhatun rikkomisen, väärinkäytön tai loukkaamisen.Vahvistat ja hyväksyt, että sinä ja C-YBER kumpikin luovutte oikeudestanne oikeudenkäyntiin valamiehistön edessä sekä oikeudesta osallistua aiottuun ryhmäkanteeseen tai edustajakäsittelyyn kantajana tai ryhmänä. Lisäksi, mikäli sinä ja C-YBER ette toisin sovi kirjallisesti, välimies ei saa yhdistää useamman kuin yhden henkilön vaatimuksia, eikä olla muulla tavoin puheenjohtajana minkäänlaisessa ryhmäkanteessa tai edustajakäsittelyssä.

OTSIKOT

Otsikot on tarkoitettu vain viittauksia varten, eivätkä ne millään tapaa määritä, raja, selitä tai kuvaa kunkin osion kattavuutta tai sisältöä. Se, että emme puutu sinun tai jonkun muun suorittamaan rikkomukseen, ei poista oikeuttamme toimia myöhemmän tai vastaavan rikkomuksen suhteen. Nämä ehdot määrittävät välisemme ymmärryksen ja sopimuksen kokonaisuudessaan koskien tämän sopimuksen aihetta.

LOPPUSÄÄDÖKSET

Näitä ehtoja koskevat Viron ja Euroopan unioni lait. Sivustomme käyttö ei ole sallittua sellaisella lainkäyttöalueella, joka ei mahdollista kaikkien näiden ehtojen voimassaoloa, mukaan lukien rajoituksetta tämä kappale.

Olemassa oleva lainsäädäntö ja oikeudenkäyntimenettelyt ohjaavat sitä, miten noudatamme näitä ehtoja, eikä mikään näihin ehtoihin sisällytetty rajoita oikeuttamme noudattaa viranomaistyön tai muiden viranomais- tai lakisääteisten pyyntöjen tai vaatimusten täyttämistä liittyen alustan käyttöösi tai tietoihin, joita olemme saaneet tai keränneet kyseistä käyttöä koskien.

Mikäli jokin osa näistä ehdoista todetaan pätemättömäksi, laittomaksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, loppujen ehtojen pätevyys, laillisuus ja täytäntöönpanokelpoisuus eivät millään tapaa muutu tai heikkene. Se, että emme valvo näiden ehtojen jonkin ehdon noudattamista tai kyseinen valvonta tapahtuu viiveellä, ei poista oikeuttamme valvoa samaa tai muita ehtoja tulevaisuudessa.

Kaikki oikeudet, joita ei selkeästi ole tässä myönnetty, pidätetään.

OTA YHTEYTTÄ

Mikäli sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita näitä ehtoja koskien, otathan meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta tai seuraavien tietojen avulla:

info@c-yber.fi

(+372) 602 3532