Palvelut

" Vaikkakaa sitä ei voida taata, että saat aina vältettyä vakoiluohjelmat, voit madaltaa riskiä merkittävästi tietyillä toimenpiteillä. "
Penetraatiotestaus

Kyberturvallisuusasiantuntijamme hyödyntävät uusimpia teknologisia välineitä tunkeutuakseen IT-järjestelmiinne. Tämän prosessin avulla kykenemme paljastamaan välittömiä uhkia yrityksenne tietoverkoston rakenteessa / verkkosovelluksessa / mobiilisovelluksessa. Muunnamme tämän jälkeen löydökset toteutettaviksi toimiksi varmistaaksemme, että yrityksenne on suojattu kyberavaruudessa mahdollisimman hyvin.

Haavoittuvuuden arviointi

Määritämme, tunnistamme, luokittelemme ja priorisoimme tietokonejärjestelmienne, verkkosovellustenne sekä tietoverkkorakenteidenne haavoittuvuudet ja annamme yrityksellenne tarvittavaa tietoa, tietoisuutta sekä taustatietoa riskeistä, jotta voitte ymmärtää organisaationne ympäristöön kohdistuvia uhkia ja toimia asianmukaisesti.

Yritysten turvallisuusratkaisut

Tarpeisiinne räätälöityjä kyberturvallisuusratkaisuja. C-YBER tarjoaa uusinta uutta olevia yritysten turvallisuusratkaisuja, kuten tietoverkon ja datan turvallisuuteen liittyviä ratkaisuja, joilla taataan se, että yrityksenne on suojattu kyberavaruudessa.

Sisällön poisto

LOPULTAKIN! NYT ON OLEMASSA TAPA, JOLLA VOITTE HALLITA MAINETTANNE VERKOSSA!
Autamme teitä löytämällä ja poistamalla negatiivisia hakutuloksia, verkkosivuja sekä monenlaisia muita ei-toivottuja sisältöjä lähteestään, hakukoneista sekä sosiaalisesta mediasta Turvallisuuslähdekoodin arvio Turvallisuuskoodin arvio on menetelmä, jolla varmistetaan, että sovellusten kehittäjät noudattavat turvallisia kehitystekniikoita. C-yberin asiantuntijat tarkastavat sovellusten lähdekoodin varmistaakseen, ovatko asianmukaiset turvatoimenpiteet käytössä ja että ne toimivat tarkoitetulla tavalla. Koodin arvioinnilla varmistetaan, että sovelluksella on mahdollisuudet puolustaa itseään kyseisessä ympäristössä.

Turvallista ohjelmistokehitystä

Turvallinen ohjelmistokehitys hyödyntää kyberturvallisuuden toimintamenetelmiä verkko-, mobiili- ja erillisten sovellusten kehittämisprosessissa. Tämä tarkoittaa, että toimitetun tuotteen turvallisuusstandardit ovat normaalia verkkosivustoa/sovellusta jne. korkeammat. Turvallinen ohjelmistokehitys on tärkeää, sillä kyberhyökkäysten määrän lisääntyessä kehittynyt infrastruktuuri tarvitsee enemmän suojaa.

Turvallista verkkokehitystä

Ota käyttöön turvallisen koodauksen parhaat toimintatavat sekä haavoittuvuusskannaus.

Haluatko lisää?


Katso, mitä konsulttipalveluillamme on tarjota…
Kyberturvallisuuden kaikki osa-alueet

C-YBERin konsultointipalvelut kattavat kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää suojellaksesi yritystäsi kyberavaruudessa.

Strategioita, jotka takaavat sen, että olet askeleen edellä

C-YBERin asiantuntijat tarjoavat sinulle arvokkaita huomioita, joiden avulla saatte kyberturvallisuutenne mahdollisimman korkealle tasolle.

Palkkaa turvallisuuskonsultti

C-YBERin turvallisuuskonsultit täyttävät kaikki tarpeenne ja varmistavat, että parhaat mahdolliset tulokset saavutetaan.